Pers-Iveco

IVECO

IVECO-forhandleren i Midt-Norge

Iveco er et selskap i CNH Industrial Group som utvikler, produserer og selger et bredt spekter av lette, mellomtunge og tunge nyttekjøretøy.

40 år med suksess og tett samarbeid med kundene, har resultert i effektive kjøretøy som har hatt suksess på veier over hele verden. De er kjent for høy holdbarhet, teknologisk innovasjon og bærekraftige transportløsninger.

Iveco markedsfører og selger Iveco varebiler, lastebiler i Norge via 12 sertifiserte Iveco-forhandlere og 23 autoriserte serviceverksteder fordelt over hele landet. Mardahl Verksted AS er en av de sertifiserte forhandlerne som tilbyr alle tjenester.

Iveco står svært sterkt når det gjelder utvikling og utnyttelse av miljøvennlige motorteknologier innenfor diesel og alternative drivstoffer. Iveco produserer kjøretøyer som drives av naturgass (CNG), flytende biogass (LBG).  Motorer som anvender naturgass, biodrivstoff, samt elektrisitet er konkrete resultater av Ivecos ønske om å beskytte miljøet ved å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippet.

Kjøretøy for salg

Filtere

Viser av 0 resultater

Personvern