Mardahl lakk og karosseri

Mardahl lakk og karosseri er plassert midt i hjertet av Orkland! Vi har kapasitet til alt fra Lastebil, bobiler, biler, båter og mindre gjenstander. Har du et prosjekt eller en større jobb?
Ta kontakt

Om lakk og karosseri

Mardahl Verksted har et moderne lakk og karosseri verksted i `Fenris´ hvor vi reparerer skader på personbiler, varebiler, bobiler og tunge kjøretøy som buss og lastebil. Vi er godkjent bilskadeverksted hvor vi takserer alle typer skader, mot alle forsikringsselskaper. Vi har muligheten til å skaffe materiell til enhver jobb fra våre bunnsolide leverandører og vi har topp moderne utstyr for blanding av de riktige fargene. Vi lakkerer alt fra biler, båter og mindre gjenstander til våre private og næringslivs kunder.

Takstering

Vi har autorisasjon til å taksere små, store og alle typer bilskader for privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskaper.

Optisk Firhjulskontroll

Trekker bilen til siden eller står rattet skjevt når du kjører rett fram? Opplever du indikasjoner på feil hjulstilling anbefaler vi deg at du får utført en firehjulskontroll / hjulstillingskontroll.

Karosseri

Vi utfører karosseriarbeid og takstering av skader.

Lakk

Vi lakkerer alt fra biler, båter og mindre gjenstander.

Aircondition service

Vi kan hjelpe deg med reparasjon og service av ditt klimaanlegg.

Diagnosetester

Er det noe som ikke virker som det skal? Vi kan lese ut feilene som ligger inne.